Szkolenie kulinarne poprowadził Tomasz Purol, szef kuchni restauracji Blow Up Hall 5050 w Poznaniu, znany z programu TOP CHEF; a wylicytowały je dwie osoby. Dwie wyjątkowe osoby, a właściwie ich rodziny, które licytowały warsztaty po to aby: wspierać działania WOŚP z jednej strony, z drugiej zrobić przyjemność swoim bliskim. To same cele przyświecały nam. Chcieliśmy aby warsztaty te były dla nich niezapomniane, aby poczuły, że dobro które dajemy wraca do nas ze zdwojoną siłą.
Jednocześnie chcieliśmy również docenić pracę osób działających w sztabie WOŚP, tak ciężko pracujących przez cały rok po to, aby pomagać tak wielu ludziom. Dlatego właśnie na nasze warsztaty zaprosiliśmy pana Jurka Owsiaka wraz z kilkoma osobami ze sztabu, by razem z nami wspólnie oddali się gotowaniu.
Pomagajmy cały rok. Dbajmy o to, aby energia i żar obudzony w sercach podczas finałów WOŚP przez cały rok był w nas. Dzielmy się nim i zarażajmy innych.
To może Cię także zainteresować: